tiistai 16. joulukuuta 2008

Saana <3 Alex


Saanan kädet hikosivat. Häntä jännitti niin että pissat meinasivat tulla housuihin. Hän oli juuri kutsunut ihastuksensa, Australiasta tulleen vaihto-oppilaan, Alexin treffeille. Nämä olisivat Saanan ihka-ensimmäiset treffit. Voi, miten ihanana Alex oli ollut silloin porealtaalla. Alex saapui viiden minuutin kuluttua soitosta. Saanan sydän hyppäsi kurkkuun, mutta onnistui kuitenkin hymyillä jokseenkin inhimmillisesti.
-Hellou, Alex sanoi hieman australialaisella korostuksellaan englanniksi. (anteeksi, en olekaan muistanut kertoa Alexin taustoja,suomennan kuitenkin puheet)

-Moi, Saana kiirehti sanomaan punastumisensa lomasta.

-Kaunis ilta tänään.

Sitten he pitelivät toisiaan kädestä. Oi, se oli kyllä kaunista. Heinäsirkat sirittivät ja..



Huooh. Sitten he juttelivat portailla ainakin kaksi tuntia, en jaksanut kuunnella sitä, mutta sitten lopuksi he vielä hyvästelivät toisensa herkällä halilla. Ja aagh, kun oli ärsyttävää kuunnella koko ajan Saanan hehkutusta Alexista. Minä jo melkein toivon että Alex menisi takaisin Australiaan.


Aamulla neiti Näpsäkkä oli nyreä ja väsynyt, mutta tenttiin piti kuitenkin mennä. Onneksi oli lukenut, nimittäin sai parhaan mahdollisen tuloksen! Hyvä Saana. Kotiin tultuaan Alex soitti. Hän ehdotti treffejä, mutta muistutin Saanaa tämän päivän luennoista ja muista opiskeluista. Huokaisten Saana sanoi ettei kävisi tänään. No, iltaan mennessä hän ei enää kestänyt, vaan ehdotti heti uusia treffejä. No, kello taisi olla jo aika paljon, kun Alex ei päässytkään. Saana valitti minulle koko yön että nyt Alex on suuttunut minulle ja plaa plaa plaa. Katotaan vaan.


Ja seuraavana päivänä Saana juoksi suoraan luennolta kotiin. He olivat sopineet tapaamisen tasan kello kolme. Saana tuli viisi minuuttia etu-ajassa, mutta onneksi Alex oli jo paikalla. Alkajaisiksi tämä herkkä hetki. Saanan (ja kuulemma Alexinkin) ensisuudelma!


Joka päivä samaan aikaan he tapasivat. Saana oli aivan innoissaan. Hänen ensimmäinen poikaystävänsä!


Eräänä päivänä Elina soitti Saanalle. Saana kertoi seurustelevansa. Elina ja Sebastiankin olivat innoissaan ja onnittelivat myös hyvästä koe-numerosta.


Eräänä iltana Alex jäi Saanalle yöksi, ja voitte arvata itse loput...

Kestääkö Saanan ja Alexin romanssi? Mitä jos Alex muuttaakin pian Australiaan takaisin? Lue seuraava osa!

Ei kommentteja: